lauantai 2. lokakuuta 2010

Mahdoton Tehtävä

Eli kuinka saada ulkotamineet järjestykseen.

Tänään se sitten tapahtui. Leväytin eteisen korihässäkän sisällön iltapäivällä lattialle ja lisäsin kekoon vielä muutamassa piirongin vetolaatikossa olleet tumput, hanskat ja villasukat. Oli inventaarion aika.

Korirumiluksen ulkonäkö kypsytti sen verran paljon, että ajattelin toimittaa rujon korikokoelman hieman syrjemmälle. Korihässäkkä tuossa oven vieressä on ollut kyllä toimiva ratkaisu, mutta erittäin ruma. Vai onko joku jotain muuta mieltä, kun katsoo TÄMÄN postauksen kuvaa?

-> Tästä korikyhäelmän siirrosta seurasi, että rattaat oli siirrettävä jonnekin muualle (luultavasti vien ne varastoon tai kokonaan pois meidän kotoa). Nyt ne ovat jossain eteisen ja olohuoneen välimaastossa.

Korirumiluksen kohta kaipasi kuitenkin jotain, jolla saisi helpotettua ulkovaaterumbaa eteisessä, lähellä ulko-ovea.

-> Siirsin työhuoneesta korkean ja kapean hyllyn tuohon kahden oven väliin.

-> a)Työhuoneessa olleen hyllyn sisältö on nyt työhuoneen sohvalla. Ja sepä se onkin vallan hurmaavan näköinen ratkaisu, kellä muulla toimii sohva kirjahyllynä??

b) Kokovartalopeilille ei ole nyt paikkaa.

Yhdessä vaiheessa iski jo ihan mieletön epätoivo, kun rompetta oli lattiat (ja sohva) täynnä, eikä mikään systeemi tuntunut toimivan. Enkä todellakaan tiedä, toimiiko tämäkään...

Ja ottaahan sekin päähän, kun jonkun paikan saa muka jonkinlaiseen järjestykseen, niin tästä seuraa kaaoksen leviäminen muihin paikkoihin. Käyn katsomassa TÄÄLTÄ Elohiiren blogista vähän inspiraatiota pahimpaan angstiin...

Lähipäivinä pureudun tarkemmin myös Sadan tavaran haasteeseen, joka minun piti saada päätökseen syyskuun loppuun mennessä. En saanut. Annan itselleni lisäaikaa lokakuun loppuun. Ainakin.

Ei kommentteja: