sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Terveiset Sotkulandiasta!

Meillä on täällä KAAOS. Ei, emme ole remontin keskellä, emmekä säädä täällä mitään sen suurempia kuin että yritämme saada aikaa järjestystä. Onko se jokin sääntö, että kun saa yhden nurkan siivottua, niin kaksi paikkaa on sekaisin??

Me emme ole saaneet vielä yhtään nurkkaa täysin siistiksi, niin meillä on hirveä härdelli ainakin kolmessa paikassa...

Nähkääs, tyhjensin olohuoneen yhden kaapiston, jotta saisin työhuoneen sohvan taas löhöilypaikaksi, kun se sohva tuli täytettyä kapean hyllyn tavaroista. Kun siitä kapeasta hyllystä tuli SE eteisen hylly. Täytyykö ensin syntyä epäjärjestystä, jotta voi syntyä järjestystä? Vai mikä kumman sääntö tässä pätee?

No, olemme saaneet joka tapauksessa neljä vuotta paikkaansa odottaneen ihanan häälahjalasityön ikkunaan ja koska sitäkin asiaa piti funtsia kantapään kautta, tuli pestyä kuin vahingossa yksi ikkuna. Onni onnettomuudessa siis. Ja ihan äsken sain isäni maalaaman taulun seinälle, joka sekin oli odottanut Sitä Täydellistä Paikkaansa neljä vuotta. Issukka ei tiedä vielä vasaran paukuttelustani mitään, mutta voipihan tuo jotain kommentoida, kun tulee lasten kanssa kohta sisälle. Mulla kun ei aina mene nuo naulan nakuttamiset ihan putkeen...

Kaiken tämän järjestelyn keskellä olemme pohtineet, kuka haluaa minkäkin huoneen ja mihin mahtuu vieraspetinä toimiva suurikokoinen sohva. Ja minä haluaisin purkaa yhden kaapiston, mutta issukka pistää hanttiin. No, jos ei nyt, niin sitten joskus myöhemmin, ajattelen.

Tällaista tänne. Jatkan tämän epäjärjestyksen sotkemista vielä hetken ja lähden sitten laittamaan keittiötä sekaisin. Ihan vaan ruokaa laittamalla. ;)

5 kommenttia:

M. Metrossa kirjoitti...

Kiva kuulla, että jossain muuallakin on kaaottista!

Meillä kukaan ei ole muistanut ostaa uutta pölypussia imuriin, ja nyt hiekkakasat alkavat valua eteisestä olohuoneen puolelle... Jokohan huomenna saisin aikaiseksi uuden pölypussin hankkimisen vai vieläköhän keräilen motivaatiota...

Ylva kirjoitti...

Se motivaation kerääminen taitaakin olla usein se suurin homma koko jutussa, ainakin meillä.

Paljon onnea pölypussin hankintaan! ;)

M. Metrossa kirjoitti...

Siis kaoottista! :D

Onnea nimenomaan! :D Oikeanlaista pölypussia voi olla Vaikea löytää!

Assari kirjoitti...

Siis minulla meni koko eilinen päivä tämän työhuoneen siivoamiseen. Nyt minulla on sitten eteisessä varastokopperoon lähdössä x-määrä laatikoita jotka on täynnä tavaraa joita en todellakaan tarvitse täällä. Sitten kannoin just olkkariin kaksi pikkukopallista tavaraa jotka on menossa ksräppäyskaappiin, kunhan ehdin lajitella.
Joten hävityksenkauhistus on ainakin meillä :) Niin ja luulen, että lapsiperheissä on helposti niin, etteivät paikat ole tiptop. (tai ainakin toivon, että on muitakin kaltaisiani ;)

Ylva kirjoitti...

Assari, niinhän se on, ettei lapsiperheessä paljon paikat ole tip top; tai ainakin se on ihan luonnollista, ettei ole tip top.

Mutta nyt kyllä täällä päässä alkaa kärytä, kun tätä totaalista sekasortoa on ihan koko ajan. Ei se haittaa, jos lelut vähän vaeltaa ja eteisessä on hiekkaa, mutta kun tämä on jo ihan muuta.

Saisin helposti päiväni kulumaan PELKÄSTÄÄN siivoamalla ja ruokaa laittamalla, mutta onko se nyt sitten sekään Elämää...

Lohduttavaa kuulla, että muuallakin ihmetellään hävityksen kauhistusta. Ei se kivaa ole, mutta lohduttavaa.

Tsemppiä siis!