keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Höpinää mm. siisteydestä ja harmoniasta

Muutin vähän blogin ulkonäköä, joskaan en tiedä, menikö parempaan suuntaan vai ei. Kaipaan nyt jostakin syystä vaihtelua ja parempi aloittaa näistä pienistä asioista kuin rynnätä suinpäin tekemään jotain isoa ja harkitsematonta. Kuten myymään kaikkea irtaimistoa ja muuttamaan perheen kanssa jonnekin honoluluun. Vai missäs niitä suuria ja toimivia ralliratoja nyt onkaan...?

Vaihtelun lisäksi kaipaan siisteyttä ja harmoniaa, joita ei täällä varikolla kyllä liiemmin ole viime aikoina ollut. MUTTA, onneksi tein sen To do-listan, sillä sen avulla edes jotkin asiat tuntuvat himpun verran edistyvän: eteinen alkaa olla kohta kondiksessa (yläkaapit vielä läpikäymättä) ja siirryn seuraaviin kohteisiin. Varasin tänään kirppispaikan ja alamme pian yhdessä miehen kanssa hinnoitella lastenvaatteita ja -tavaroita. Kyseinen kirppis muuttaa paremmalle paikalle joulukuun alussa, joten sinne asti pitäisi malttaa odottaa.

Pihahommia olemme tehneet yhdessä lasten kanssa. On haravoitu ja raivattu, kärrätty ja kipattu. Ihan kivasti siis. Ja siinä välissä on putsattu hiekkamällejä talon seinästä ja haravoitu lisää. On otettu yhteen (ja istuttu jäähyllä miettimässä) ja sovittu riitoja. Leikitty piilosta ja kaivettu kaivurilla hiekkakaupunkia.

Asiasta toiseen, ja vieläpä ilman aasinsiltaa: Haluaisin vielä muuttaa olohuoneessa huonekalujen paikkoja siten, että sohvalta näkisi takkatulen loimotuksen. Ja telkkari voisi jäädä vähän syrjemmälle. Tällä hetkellä takka jää paitsioon ja telkkari on kaiken keskipisteenä, kuten kuvasta näkyy:Kuvassa siis Kaaharikalle tyypillisessä telkkarinkatselu-asennossaan ja Mini ihanine helmikoruineen.

Nyt päätän höpöttelyn tähän ja menen lisäämään To do-listaan keskeneräisten neulomusten päättelyn ja kokoamisen. Minin kaulaliina ja neulemekko ovat odottaneet jo tovin viimeistelyä. Ja neulemekkoa neiti tarvitseen jo ensi lauantain synttärijuhlissa...

Siistiä ja harmonista loppuviikkoa kurkistelijoille!

Ei kommentteja: