torstai 22. lokakuuta 2009

Polkupyörä, kirjastoauto ja haahuileva äiti, mikä ei kuulu joukkoon?

Tänään kävimme terveysasemalla tsekkaamassa pikkuisen Töpön kuntoa, sillä yskä on piinannut jo monta viikkoa. Ensimmäisenä epäilin korvatulehdusta, mutta onneksi se ei ollut sitä. Meillä ei ollut autoa käytössä, joten turvauduimme polkupyöriin. Pikkasen kyllä harmitti poikien puolesta, kun he sotkivat liian pienillä ajokeillaan eteenpäin. Meno hyytyi jo ensimmäisessä ylämäessä (tai ensimmäisen kerran jo kotipihalla, jolloin totesin kyllä ihan ykskantaan, ettei kiukuttelu nyt vaan käy. Piste.)

Täytyy kyllä ihastella Ralliroopen ja Kaaharikallen sisukkuutta, sillä mä olisin ollut kyllä varmaan jo itkua vääntämässä, jos olisin joutunut suhaamaan liian pienellä pyörällä moiset ylämäet. Toppavaatteet päällä. Pipo silmillä.

Iltapäivällä voitaisiin ottaa rennosti sohvalla ja katsella lastenohjelmia telkkarista. Tai lueskella kirjastosta lainattuja kirjoja. Kävin tiistaina kirjastoautolla ekan kerran sitten 80-luvun alun ja voin sanoa, että mahtavaa palvelua on! Käykää tekin ihmeessä, jos teillä on vain siihen mahdollisuus. Meillä kirjastoauto pysähtyy ihan tähän samalle kadulle parin viikon välein, mutta vasta pikkasen ennen kahdeksaa illalla, jolloin meillä on yleensä iltasatuaika jo. Mutta ensi kerralla voivat herrat viisveetkin tulla mukaan, jos ovat ehtineet syödä iltapalan ja toimittaa iltapesut sitä ennen. Sitten vaan ulkovaatteet yöpukujen päälle ja menoks. Ja takasin kotiin kirjapinon kanssa...Ralliroope on innostunut valokuvaamisesta ja pari viikkoa sitten otti kuvia tuossa pihalla. Hänen ottamiaan ovat nämä tämän postauksen kuvatkin. Laitan tänne muitakin otoksia joku kerta, sillä ne on oikeesti tosi kivoja kuvia. Ajatuksella otettu. Toisikohan joulupukki äiteelle uuden kameran?
Tulipahan vaan mieleen.

***
Nyt meen pötköttelemään, sillä viime yö oli todella levoton tuon pikkupimun kanssa.
Terv. nimim. Haahuileva (ja haukotteleva) Emo

Ei kommentteja: