sunnuntai 16. tammikuuta 2011

HelmirasiaNäitä jäätelörasioita meillä kertyy "ihan kivasti". Ne ovat hyviä säilytysrasioita ja erinomaisia esimerkiksi vesivärihommissa vesiastiana. Ei kaatuu. :)Ja nyt tästä ilolla tyhjennetystä kupposesta tuli säilytysrasia helmille. Jossain vaiheessa joku saa piirtää paksulla mustalla tussilla helmien kuvia noihin punaisiin osiin.

***

Pojilla on tuossa autohommat menossa ja Mini rakentaa Issukan kanssa palapeliä. Kun saan jauhelihakeiton viittä vaille valmiiksi, lähdemme luistelemaan. Mie niin nautin siitä, kun on koko perhe koolla!

Viettäkää mukava sunnuntaipäivä!


Ps. Lisäsin vielä yhden kuvan, jossa näkyvät nuo reunatkin vähän paremmin. Tällä hetkellä meillä on korviahuumaava meteli, kun nuo kaksi jässikkää rupesivat riehumaan. Ovat siis ihan hervottomia heikkejä ja käkättävät siihen malliin, että kohta napsahtaa juhaa leukaan. Eli siis jotain sattuu. Tietynlainen käkätys ja ujellusnauru tarkoittavat Kaaharikallella sitä, että mopo on jo karannut... Menenkö apuun vai piiloudunko vessaan?


No, onneksi me lähdetään sinne luistelemaan. Tosin se jää vielä arvoitukseksi, onko noista ukkeleista edes lähtijöiksi, vai jäävätkö rannalle ruikuttamaan.

Rauhallista ja mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

assari kirjoitti...

Nuo rasiat on näppäriä. Oon muuten säästänyt mm. niitä perunasalaattilaatikoita. Kestää konepesun, menee pakasterasiana ja sopivina askartelupurkkeina. Siis sopivat pikkusälän säilytykseen ja ne saa pinottua näppärästi.

Toivottavasti teillä oli kiva luisteluretki! :)

Ylva kirjoitti...

Juu, Assari, nuo perunasalaattirasiat ovat myös kätsyjä. Suosin yleensä pahvi- ja paperipakkauksia, mutta koska maidotonta jätskiä saa isommissa erissä vain noissa muovirasioissa, niin niitä on tosiaan kertynyt.

Vai olenkohan erehtynyt? Jos joku tietää maidotontajätskiä, jota on myytävänä muussa kuin muovirasioissa, niin saa vinkata. :)

Ja kiitti Assari, meidän luistelureissu meni loistvasti! Kaikilla me nautittiin hurjan paljon ja poikien luistelutaidot vahvistuvat ihan silmissä. Mini jaksaa olla luistimilla sen pienen hetken ja saa sitten tuolikyytiä. :D