lauantai 22. tammikuuta 2011

Laiskalauantai


Näistä meidän perheen pyykkäyssäännöistä on pitänyt ihan pikkusen lipsua... Tänäänkin on nimittäin pesukone laulanut. Sen sijaan silitysrautaa on tullut käytettyä niin harvoin, että se on alkanut oikutella mulle. ;)


Isomummon villasukan jälkeen päätin tehdä jotain itselleni. Loppujen lopuksi en sitten tiedäkään, tulevatko nämä sukat mulle vai jollekin muulle...


Kaitaliinan blogista löytyy selkeät ohjeet tuollaisen tähkä-neuloksen tekemiseen. Tummassa langassa tuo kuvio ei vaan niin selkeästi näy, mutta tuleepahan harjoiteltua...

Nyt pitäisi saada muksut innostumaan uloslähdöstä ennen perheen saunailtaa. Ollaan kyllä kaikki ihan laiskanpulleita jalleja, kun ollaan herkuteltu poppelikorneja ja nameja Risto Räppääjä-elokuvaa katsoessa.

Iltaa kohden tämä päivä näyttää kääntyvän laiskalauantaiksi.

2 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Vekkuli pyykkäystaulu! Yritän painaa opit mieleeni... tosin taitaa aika pian loppua päällepantava.

Kauniit sukat. Olet siis kaiken lisäksi näppärä myös käsistäsi.

Me kävimme kesällä katsomassa lasten kanssa Risto Räppääjä ja polkupyörävaras. Oli lapsille aikamoinen kokemus ja ihmettelivät, kun lapsia oli yksinään elokuvateatterissa.

Ylva kirjoitti...

Johanna, vekkuli on ja niin totta toisinaan! ;DD

En ole näppärä, totuuden nimissä olen aika koppurakäsi, mutta ajatella, että näilläkin handuilla voi saada sukat aikaiseksi! :) Olen vilpittömästä iloinen saatuani tehdyksi edes jotain tällaista ja haluan eritoten KANNUSTAA muitakin neulomaan. Jos minä pystyn, niin pystyy moni sellainenkin, joka epäilee taitojaan.

Naapurini pyysi minua vajaa puolitoista vuotta sitten näyttämään, kuinka tehdään nurjia silmukoita ja kuinka päätellään. Nyt hän neuloo niin ihania juttuja, että me muut vaan huokaillaan. :D

Käspaikan sivuilla on hyviä ohjeita neulomisen opetteluun.

Tässä nyt ihan yleisesti vinkkaan, kun tuli puheeksi. :)

Meillä muuten miesväki kävi myös katsomassa elokuvateatterissa tuon polkupyörävarkaan ja nyt tuo samainen miesväki osti tupla dvd:n omaksi.

Mukavaa viikkoa teidän perheelle!