tiistai 4. tammikuuta 2011

Rinsessa ja kunista

Täällä Ralliradan Valtakunnassa on kaikki hyvin. Rinsessa nukkuu vielä hetkisen ennen rinssien äänekästä kotiinpaluuta ja kunista sai hetki sitten kahvikupposen ohella yhden rivin suklaata. Toistan: YHDEN rivin. :)

Kunista minusta tuli eilen, kun Mini pörhälsi luokseni "vielä äitille yksi hali"-reissullansa (eli silloin, kun piti asettua omaan sänkyyn kuuntelemaan isin tuutulauluja) ja höpötti haliessaan olevansa rinsessa ja minun olevan kunista. Siis kuningatar.

Muuttuuko rallirata kuningaskunnaksi?

Juu ei.

Mutta on se vaan ihanaa kaiken piikomisen, renkaiden vaihdon ja tankkauksien jälkeen kuulla olevansa kunista!

Nyt valjastan hevosvoimat kiesien eteen ja karautan hakemaan kaksi rinssiä kaverinsa kanssa meille leikkimään. Hyvästi hiljaisuus ja tervetuloa älämölö!

Rauhallista tiistai-iltaa toivotellen!

Ylva-kunista I

2 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Onpas ihana tämä teidän rinsessa! Kyllä Sinun kelpaa siellä kunistana hääriä. Kiitos Ylva, tästä tuli mukava aloitus päivälle :)

Ylva kirjoitti...

Olipa kiva kuulla, että meidän kuningashuon... siis ralliradan tämän päivän tuokiokuvaus ilahdutti. :D Välillä tuntuu ihan huuhaalta nämä mun postaukset, mutta tämmöistä tämä arki on. Pieniä iloja tulvillaan, jos vaan huomaa.

Ja jotta saisin kuvattua tätä kunistan epätodellista arkea vielä vähän konkreettisemmin, niin kerronpa nyt senkin, että istun tässä sohvalla kirjoittamassa tätä viestiä armollisen rinsessan käsittelyssä, värikkäät puuhelmet kruununa. Timanttikruunu olis kyllä kivempi, mutta kyllä tämä puinenkin on ihan ok. ;)

Pojilla leikit tuntuvat sujuvan, leikkivät salapoliiseita ja vakoilevat kuningaskunnan tapahtumia...

Suosittelen kaikille pientä heittäytymistä silloin tällöin!

(Iik, nyt mun päälle hyökättiin... pitää mennä.)