maanantai 24. tammikuuta 2011

Perässäpysymistä! (ja kriiseilyä)Kävimme eilen jäällä. Otin kameran mukaan, mutta kuten kuvasta näkyy, en oikein pysynyt perässä...

Viikonloppuun on kuulunut jammailua ja jekkuilua, mökötystä ja murinaa. Sen lisäksi, että Neiti Tietäväinen kasvattaa päättäväisyyttään, Herra Mörököllillä on kuuden vuoden kasvukriisi murinoineen. Kun pitäisi olla yhtäaikaa sekä iso että pieni! Ihan kuin pieni murrosikäinen.

Issukka erehtyi eilen laittamaan lautaselle pienen letun sijaan ison lätyn ja siitäkös syntyi meteli. Kun lätty lensi, niin äitikin jo murisi. Ja Herra Hyppeli Hop rohmusi kiistellyn letun lautaselleen, nälkäinen kun oli.

No, se siitä lätystä.

Paitsi että täytyy mainostaa, että letut ovat hyviä vaahterasiirapin kanssa. :)

Minullakin on joku (ikä)kriisi, vaikka olen aina pystynyt välttämään moisen. En halua olla enää KILTTI. Kapinoin ja osoitan mieltäni, jos yhtään siltä tuntuu. Puhun suuni puhtaaksi (Issukalle) ja pidän puoliani. Tuliko mulle jokin myöhäismurrosikä??? Minua eivät rypyt haittaa (no, ehkä tuossa kulmien välissä olevat vähän) mutta tämä pömppämasumakkarainen ja tätimäinen ulkomuoto ovat törmäyskurssilla nuorekkaan mieleni kanssa. Vai onko se edes nuorekkuutta, että HALUAISI olla simpsakka ja littanavatsainen? Enempikin juuri tuota mainitsemaani ikäkriisiä.

No, minä vien voiton kriisistäni, siitä olen satavarma. Kunhan saan tämän pömppämasun edes jotenkin aisoihin... Ainakin niin, ettei kukaan epäile raskautta, vaikka nahan alla ei ole kuin yksi iso läskimakkara.

Mutta nyt saa kriiseilyt riittää tältä erää! Tässä olisi muutakin tekemistä kuin surra yhtä turvonnutta napaa. Kuten saada se masu pienemmäksi. Jospa siis keskittyisin siihen?

Tähän viikkoon kuuluu hiihtämistä, parturikäyntejä ja kirjastoreissu. Vähän jumppaa ja sitten viikon kohokohtana lasten serkun synttärijuhlat.

Yritän pysyä menossa mukana (kameralla ja ilman).

Näin omanapaisen postauksen loppusuoralla toivotan oikein mukavaa ja seesteistä viikkoa teille!

Ei kommentteja: