keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Lastenleikkiä!
Viime päivinä palikat, raiteet ja pulikat ovat vallanneet tupamme. Lapset viihtyvät paremmin keittö-olkkarissamme kuin omissa huoneissaan. Tuossa takan edessä on tilaa rakentaakin...

Tässä muistiinmerkitsen vain itselleni, että olen pienentänyt kuvia, mutten ole käsitellyt niitä muutoin mitenkään. Jossain vaiheessa kun saatan harjoitella vähän muitakin kuvankäsittelyjuttuja. Ja automaatilla mennään, valitsen vain tuosta yhdestä nippelistä lähikuvan, muotokuvan tai täysautomaatin. Tai vielä jotain muuta. Kunhan tulen edes jotenkin sinuiksi tämän aparaatin kanssa, uskallan kokeilla aukkojuttuja ihan ite. :)

Valokuvauskurssiahan tämä mun touhu vaatisi, mutta en taida nyt ihan ehtiä... Hauskaa tämä on, vaikkei ihan lastenleikkiä kuitenkaan! (kurssien jälkeen ehkä on)

3 kommenttia:

assari kirjoitti...

Oi, teidän lapsukaisilla on sama hittilelu kuin meillä. Tuo junarata on hauska ja minäkin tykkään rakennella ratoja poikien kanssa. :) Viime aikoina meidän tunneli on ollut "aikatunneli" johtuen Dinojunasta joka on poikien lemppari.

Kuvaaminen on oma taitolajinsa. En minä osaa meidän kameralla ottaa kuin ihan taviskuvia.

Ylva kirjoitti...

Meillä oli pitkän aikaa niin, että Kaaharikalle käytti junaradan raiteita lähinnä vain satunnaisesti niohin ihmerakennelmiinsa, muut lapset eivät olleet taas yhtään kiinnostuneita niistä.

Sitten kävimme kummipojan synttäreillä ja siellä oli aivan mahtava junarata!

Siitä se ajatus ilmeisesti lähti. ;DD

Mä itse rakastan noita pulikoita (en tiedä niiden oikeata nimeä), kun ne antavat mielikuvitukselle rajattomat mahdollisuudet. Jostain joskus tilasin pikkusäkillisen, mutta voisihan niitä olla vaikka toinenkin säkillinen.

Kyllä, taitolajihan tuo valokuvaus on. Nyt juuri tuntuu kyllä siltä, etten kehtaisi tänne laitella mitään kuvia, vaikka intoa onkin. Kun on hyvä kamera, niin kuvaustaidot (tai taidottomuus) korostuvat.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Kivat junaleikit! Meillä muuten on myös koko kööri tykännyt näistä junahommista. Tuomas Veturi oli joskus suuri suosikki!

Harmittaa oikein, kun ei ole tullut valokuvausta opeteltua. Pitäisi jokin kurssi käydä.