tiistai 11. tammikuuta 2011

Olen täpinöissäni...

Olen täpinöissäni siksi, että minulla on ehkä ihan pieni mahdollisuus siirtää töihinmenoa ja pitää lapset kotona kevään ja kesän.

Olemme kyllä sitten (jos nytkin) aikas persaukisia, mutta eipähän tarvitse hakea kaikille kolmelle päivähoitopaikkaa ja sekoittaa vielä Kaaharikallen pakkaakin. Saavat viettää LOMAA koulun alkuun, jos kaikki menee hyvin.

Pidetään peukkuja.Olen joskus maininnut Kaaharikallen luovuudesta. Luovuuden ja sekamelskan raja on varsin häilyvä, mutta jos osaa perustella moiset viritelmät, niin luovuudeltahan tämäkin vaikuttaa:Eikö?

Kuvanottohetkellä rakennelmasta oli jo hävinnyt muutama lautapelilaatikko ja joitakin säilytysrasioita.

Joskus sitä ei tiedä, itkeäkö vaiko nauraa. Mutta ei liene epäselvää, kumpaa sitä kannattaisi tehdä.

Ottakaa tekin ilo irti sieltä, mistä saatte. ;)

3 kommenttia:

assari kirjoitti...

Peukut pystyssä! Kuulostaisi tosi ihanalta teidän kaikkien kannalta. :) Mulla ei ole mahiksia ees lyhennettyyn päivään. Tai on mut ei o järkeä ku työmäärä on sama mut aikaa vähempi. (tiedän työkaverin kokemuksesta)

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Peukut pystyssä! Kivoja uutisia. Ja kun ajattelee, niin tämä aika on kuitenkin aika lyhyt, elokuun loppuun on vain vajaa 8 kuukautta. (Kohta alkaa tulla paniikki ensi joulusta...)

Uskon, että luovuus lisääntyy kun monenlaista touhuaa!

Ylva kirjoitti...

Assari, KIITOS! Mulla nuo työajat heittävät aika varmasti häränpyllyä (jos on työrintaman uutisiin uskominen), mutta jos TÄTÄ ASKELTA nyt vaan miettii, niin olisi tosi ihanteellista saada pidettyä lapset kotona. Mietin niitä työaikoja sitten myöhemmin.

Toki mietityttää jo nyt se, että pitäisikö hakea Mini vuoropäiväkotiin... Mutta eihän nuo pojatkaan voi iltoja olla yksin, jos Issukalla on pitkät päivät (miksi edes kirjoitan JOS, kun ne päivät ON pitkät?)

Paljon on mietittävää tämänpäiväisten työaikauutisten seurauksena...

Johanna, iik! ;DD SITTEN tosiaan on joulu jo lähellä... :DD

Itse asiassa minä lähden töihin viimeistään jo kesällä, mutta Issukan loma ja muut suunnitelmat saattavat pelastaa meidän syksyn. :)

Toivottavasti suunnitelmat toteutuvat.

Joulua odotellessa... ;D