torstai 13. tammikuuta 2011

Kuin karhut pesässäänTkanjuuresta valuu hikeä ohimoille. Napa on märkä... itse asiassa koko nainen on ihan litsis lätsis. Ei roiku allit, ei. Ne ovat krampista jäykät. Mutsi on ihan haba.

Jos joku ei jo arvannut, niin kävin tekemässä juuri lumityöt.

Ei tarvinnut lähteä punttisalille. ;)

ELÄKÖÖN HYÖTYLIIKUNTA!

***

Kun nuo kuvan lumet rösähtävät alas, emme todennäköisesti näe enää keittiönikkunasta pihalle. Sitten me ollaan kuin karhut pesässään.

5 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Minä ihan kaipaan lumitöitä ja aina kun on mahdollista, niin käyn lumia tai jäitä pihasta ruopimassa. Ja meillä on työvälineenä sellainen raskas rautainen lapio.

Ja tietysti tämä herättää kovasti kummastusta, sillä naiset eivät täällä yksinkertaisesti tee pihahommia. Mutta tuleepahan hyötyliikuntaa.


Mutta täytyy kyllä tunnustaa, että ei musta taitaisi enää olla tositoimiin sinne Suomeen... Sulla taitaa olla pikkuisen suurempi urakka!

Ylva kirjoitti...

Johanna, ymmärrän hyvin lumitöiden kaipuusi, vaikka täällä sitä lunta alkaa tulla jo melkein korvistakin. ;)

Ilman tuota hyötyliikunta-asennetta ei tuosta hommasta tulisi kyllä mitään, sen verran kolattavaa tuossa pihalla on. En siis valita.

Toivottavasti siellä säät suosivat!

Marsala kirjoitti...

Lumityöt tai ees se lumi - voi kun sitä ois :S Sillon kun oli sitä ei juurikaan kaivannut, on tämä ihmisen elämä sitten niin vaikeeta ;) Meillä hyötyliikunta on portaiden ravaamista ylös ja alas (kolme kerrosta) koiran perässä tai muuten vaan hikihatussa :)

Lukaisin teidän perheen vuosikertomukset alusta loppuun, ihana oli ottaa oikea pikaspurtti viimeisimpiin vuosiin tätä kautta!

Rutistuksia pikkuserkulleni!

Ylva kirjoitti...

Ihanaa Marsala! Kävin heti jättämässä viestin sulle. Tiiätkös, ihan kuin kuulisin sun tutun äänenkin!

Mie oon täpinöissäni. :D

Marsala kirjoitti...

Rutiseva rutistus ittellesi ja pentukoiran ilomurinaterveiset koko perheelle :) viestiä tulee todennäköisesti kohta joka tuutista...!