keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Auringonsäteiden metsästystä


Ihana aurinko! Kotihommat ovat hieman retuperällä, mutta ehtiihän tuota. Yritin äsken metsästää kameralla auringonsäteitä vähän sieltä sun täältä, mutta loppujen lopuksi niitä löytyi paremmin omin silmin kuin linssin läpi.

No, tuossa on yksi auringonpaiste. ;D

Tänään olemme viettäneet pyjama-aamua. Päivävaatteet puetaan vasta sitten, kun on ihan pakko. Eli ihan pian...


Aurinkoista päivää teillekin!

4 kommenttia:

Fredrika Johnson kirjoitti...

Tämä aurinko ja valo on niin ihanaa :) vaikka se meillä ainakin paljastaa kaiken pölyn ja likaiset ikkunat, mutta silti. Välillä tulee olo, ettei ole ihan valmis tähän kevääseen vielä, että on jotenkin itsekin niin nuhjuinen talven jäljiltä, mutta joka kerta päätän sivuuttaa sen ajatuksen. Ihana valo, kuten Samuli laulaa - nautitaan vaan siitä! Iloa päivääsi!

Ylva kirjoitti...

Kiitos Fredrika! Minulla on usein käynnistymisvaikeuksia keväisin, kun pitäisi herätä "talviunesta". Tänään herättelin itseäni iltapäivän auringonvalossa pihalla: istuin ulkovaraston rappusilla ja vaan nautiskelin auringon lämmöstä.

Ja lapsetkin nauttivat niin, jotta viihtyivät ulkona yli kaksi tuntia putkeen. :D Se on selvä kevään merkki.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Pyjama-aamut ovatkin ihan parhaita. Sellaisia kiireettömiä aamuja kyllä osaa arvostaa. Paitsi tässä menneenä aamuna tuli Fedexin lähetti pimputtamaan ovikelloa, katsoi mun aamutakkia ja sanoi, että on vielä pari tuntia aikaa päästä siitä eroon jos meinaa ennen puoltapäivää päästä liikkeelle...

Ylva kirjoitti...

Voisihan sitä pamppaloida pyjamassa vaikka kello kahteen asti... Ei siis joka päivä, vaan silloin tällöin, ihan vain härnätäkseen Fedexin lähettejä, hih. ;DD