torstai 10. maaliskuuta 2011

Hurjapää meni ja osti kynttilöitä

Nyt on pakko saada jonkintasoista väriterapiaa, sillä ULKONA PYRYTTÄÄ!!!
Onneksi kävimme eilen Minin kanssa kaupassa ostamassa kukkia ja keväisiä kynttilöitä... valmisruoan lisäksi (kuten kuvasta voi nähdä). En ole koskaan ollut pastellisävyisten kynttilöiden ystävä, mutta tänä keväänä ne ovat vetäneet puoleensa. Monen kieltäytymisen jälkeen tartuin eilen kolmeen pöytäkynttilään ja toin kotio.

Olinpa hurjapää. ;)

Kynttilöistä on kuva vielä tuolla alempana. Mutta tuosta valmisruoasta aasinsillan kautta valmistarjottaviin: mua suoraan sanottuna hävettää, että meidän käsityöporukan ainoana täyspäiväisenä kotiäitinä ostan tarjottavat valmiina tai puolivalmiina; kun taas työssäkäyvät naapurini kokeilevat uusia leivontareseptejä ja tarjoavat omatekemiä herkkuja. Eikö sen pitäisi olla vähän niinkuin toisinpäin?

No, yritän päästä eroon joko tästä saamattomuudesta, tai sitten tuosta huonosta omastatunnosta.
Eilen meidän kotona kokoontui siis muutama naapuri tekemään käsitöitä ja tarjosin Rainbow:n vadelmatorttua vaniljavanukkaan kanssa. Mini jäi kotiin ja sai kivan kaverin leikkimään kanssaan muutamaksi tunniksi. Miesväki taas lähti katsomaan jääkiekko-ottelua keskustaan ja tuli kotiin tosi myöhään.

Nyt katsoa tihrustan ulos ikkunasta ja yritän saada selvää, pyryttääkö siellä vielä. Pyryttää tai ei, mutta tuuli on kova. No, Kaaharikalle on ainakin varustautunut hyvin: hänellä on suosikkijääkiekkojoukkueensa pipo silmillään ja uusi suosikkijääkiekkojoukkueensa kaulahuivi moninkerroin kaulan ympäri.

Vielä kun saisi tuon pyjaman vaihdettua lämpöisempiin vaatteisiin ennen eskariin lähtöä, niin jopa pärjäisi tuolla tuulessa ja tuiskussakin.

Toivottavasti teillä on siellä auringonpaistetta.

2 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Teillä on ollut kyllä ihan oikea talvi! Ja vieläkin pyryttää.

Kauniit kynttilät, niistä tulee jo pääsiäinen mieleen!

Ylva kirjoitti...

Voi kyllä, Johanna, täällä on ollut (ja on) ihan kunnon talvi! Viime yönä on satanut lunta ihan kunnolla ja sen lisäksi katolta putosivat lumet. Meidän keittiönikkunasta näkyy pelkkää valkoista lunta.

Nyt toivoisin siellä näkyvän jo keväisiä merkkejä, mutta pitää olla vaan tosi kärsivällinen.

Maa ei taatusti vedä tuota kaikkea vesimäärää, mikä syntyy lumien sulaessa...

Mutta näillä korteilla mennään. Sytytin ne kynttilät muuten nyt heti aamulla. Ne antavat tosiaan sitä keväistä pääsiäistunnelmaakin. :)