torstai 6. tammikuuta 2011

Rähinätauti ja hammastahnaa pepussa

Ehdin hetki sitten kirjoittaa tänne blogiin sanat: "Talo on hiljainen, tai no, melkein hiljainen. Pojat ovat...", kun vessasta kuului hätkähdyttävä kysymys.

Mitä täällä Minin pepussa oikein on?

Ryntäsin samantien vessaan, mutta se jokin valkoinen oli jo paperin mukana pöntössä. Ehdin juuri hätäillä mahdollisista kihomadoista, kun Kaaharikallen huoneesta, peiton alta, kuului uninen toteamus: "Niin, jos se on hammastahnaa?"

Hammastahnaa?

Pepussa??

Miten kummassa Kaaharikallelle voisi tulla mieleen moinen asia?

ONKO KAAHARIKALLE PESSYT PIKKUSISKONSA PEPUN HAMMASTAHNALLA?!?

Ei ja juu. Mini oli nimittäin oitis ihan sitä mieltä, että HÄN oli (jossain ihmeen välissä) pessyt pyllynsä hammasharjalla. Juu-u. Näin oli käynyt. Ja tahnalla kanssa. Voitte kuvitella meidän vanhempien epäuskoiset ilmeet tuona hetkenä. Excuse me???

Onhan se tietysti aika epätodennäköistä, että joku pesee pyllynsä hammasharjalla ja -tahnalla, mutta ottaen huomioon perheemme satunnaiset älynväläykset, neidin hammasharja on nyt deletoitu ja huomenna ostamme uuden. Viimeksi harja vaihtui, kun neitokainen pesi hammasharjalla vessanpönttöä.

Silloin ei ollut käytetty tahnaa.

***

Nyt en enää edes muista, mistä kaikesta minun piti alunperin täällä marmattaa, kun tuo hammasharjaepisodi sai kaiken huomioni. Koko päivä on ollut melkoista härdelliä härdellin perään ja olemme välillä miettineet koko porukalla, että mikä mättää. Kaaharikalle oli sitä mieltä, että meihin on iskenyt rähinätauti, mutta siihen, miten taudin saisi häädettyä, hän ei ottanut kantaa.

Toivottavasti huomenna tauti on jo jättänyt meidät rauhaan.

Voikaa hyvin!

5 kommenttia:

Suvi. kirjoitti...

Niiiiiiin, tuttua! :D

Anonyymi kirjoitti...

"Ou mai gaat!" niinkuin 16-kuisemme huudahtaisi.

Tsemiä sinne.. :)

t. Laura

assari kirjoitti...

Taivaan kiitos, että meillä ei ole vielä keksitty hammasharjalle muita käyttötarkoituksia kuin se oikea! (tahnasta puhumattakaan)
Kekseliäitä lapsukaisia!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Olen oppinut varomaan aivan erityisesti hiljaisia hetkiä. Silloin pitää valpastua aivan erityisesti... kaikki hyvin niin kauan kuin melua riittää :)

Ylva kirjoitti...

Kiitos tytöt, tänään kukaan ei pessyt peppuaan hammastahnalla, eikä liioin hammasharjalla. Pienetkin asiat voivat ilahduttaa... ;D

Rauhallisia hetkiä teille!