tiistai 8. maaliskuuta 2011

Naistenpäivänä patalaiskana...


Naistenpäivän kunniaksi napsautan heti ensalkuun näkyviin naisellisia kurveja. Pakko tunnustaa, että olin laiska, enkä jaksanut nousta seisomaan. Siispä löhökuva.

Mainitsemisen arvoinen seikka on mielestäni se, että tuo paitulainen, josta vilahtaa vähän helmaa ja vetoketjua, on vaatekappale, joka on jo monasti ollut menossa milloin kirpparille ja sittemmin jo ihan roskiin. Ostin paidanrutaleen lukioikäisenä, siis lähes parikymmentä vuotta sitten.

Kuosihan on... hmmm... ihan 90-luvulle tyypillinen. Oi niitä aikoja!Sen verran patalaiska olen siis tänään, että kaikki kuvat ovat nyt tästä melkein samaisesta löhöasennosta napsittuja. Jos jutuissani ei ole päätä eikä häntää, niin ei ole kuvissanikaan.

Paitsi että ehkä se punainen lanka on tämä jonkinsorttinen vetelyys. Ja sekakotku. Niin, siitä riittäisi näytettävää - jos vain jaksaisi nousta tästä ylös kuvailemaan...Viime viikonloppuna ostamani kimppu on juoppo. Minunkin pitäisi juoda vettä enempi, jotta piristyisin. En enää pärjää ilman päiväunia. Väsymyksen syynä taitaa olla kylläkin yökukkuminen, eikä vähäinen vedenjuonti...


Niin, meillä tavarat OVAT hujanhajan.

Viime viikolla typsykkä sai kaveriltaan pieneksi jääneet sormikkaat. Ne ovat todella rakkaat. Siis todella. Ihan niinkuin ne punaiset käytetyt tossut, joita piti tänään esitellä muskarissa sekä ohjaajalle että vieruskaverille.Sen lisäksi, että meillä kaivataan nyt siivoojaa, meillä kaipaavat paikat pientä tuunausta. Minä haluaisin uuden keittiön, uudet tapetit (tai maalia) lastenhuoneisiin, uuden takkaluukun ja tv-tason (nykyinen "tv-taso" on vanha olkkarin pöytä), uuden sängyn ja yöpöydät ja lamput, koulupöytiä kaksin kappalein ja kenkäeteiseen haluaisin penkin.

Mutta kun minä haluan!

Ai.

No, tuota. Jos minä vaikka kohta siivoaisin tämän keittiön. Ja myöhemmin illalla voisimme siivota nuo lastenhuoneetkin. Ja kenkäeteisen.

Unohdin, että jos aikoo voittaa lotossa, olisi ihan hyvä myös lotota.

Oikein ihanaa NAISTENPÄIVÄÄ kaikille enempi ja vähempi kurvikkaille!

3 kommenttia:

Juhannusruusu kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää sinullekin.

Ihanaa, että jollain muullakin on laiskuutta liikkeellä. Mun vaan täytyy käydä vielä töissäkin, jolloin kotihommat on entistä enemmän rempallaan. Nauti kotioloista.

Ylva kirjoitti...

Ihan ehtaa laiskuutta, tunnustan. Mua hävettää, kun en voi selitää tätä sekasotkua täällä kotona millään työssäkäynnillä. Olen kotona, mutta silti täällä asuu meidän lisäksi Hävityksen Kauhistus.

Ja entä sitten, kun lähden töihin... iik! Meillä asuu sitten kokonainen Hävityksen Kauhistus suurperheineen.

No, se on sitten ja nyt on nyt. Laitoin lapset jo hommiin, pitäis vissiin itekkin tehä jotain... ;D

Kati kirjoitti...

Hih :D
Hauskaa naistenpäivää!!
t. toinen laiskimus :)